Kernteam

Ruud Simons Msc, MBA, MBI
ruud.simons@patientregisters.nl

 

Als voorzitter van de RvB van Patiëntregisters houd ik mij bezig met verbinden. Verbinden van bestuur, raad van advies, managementteam en kwartiermakersorganisatie alsmede tussen alle publieke en private partijen in het zorgveld om patientregisters.nl tot een succes te maken.

LinkedIn

Meynouw Wentink Msc
meynouw@patientregisters.nl

 

Als lid van het management team bevind ik mij in de kwartiermakersorganisatie van Patiëntregisters.nl. 2017 draaide om het opzetten van een landelijke organisatie en framework ten behoeve van Patiëntregisters.nl aan de hand van ervaring die wordt opgedaan uit verschillende deelprojecten.

LinkedIn

Marit Timmers Msc
marit@patientregisters.nl

 

In het kwartiermakersoverleg trek ik een aantal deelprojecten.

Ik houd me tevens bezig met met ondersteunende zaken die het framework en de organisatiestructuur van patientregisters.nl zullen vormen.

LinkedIn

Anouck Splinter Msc
anouck@patientregisters.nl

 

Met mijn onderzoeksachtergrond vind ik het leuk om kritisch te kijken naar zorginhoudelijke vraagstukken en processen. Vervolgens probeer ik deze vraagstukken en processen zo te optimaliseren dat iedereen in onze maatschappij de best mogelijke zorg ontvangt die past bij zijn of haar persoonlijke situatie.

LinkedIn